Disclaimer

Deze website is eigendom van Wang Ling Trading v.o.f. Zij behoudt zich het recht voor de informatie gepresenteerd op deze website (inclusief de disclaimer) te allen tijde zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.

Wang Ling Trading probeert de gepresenteerde informatie op de website up-to-date te houden. Hoewel Wang Ling Trading zorg besteed aan de selectie van bronnen en presentatie van informatie kan zij de juistheid en actualiteit van deze gepresenteerde informatie niet garanderen. De website is uitsluitend bedoeld voor de verstrekking van informatie. Wang Ling Trading kan niet garanderen dat op enig moment op de website geen fouten aanwezig zullen zijn. Evenmin kan Wang Ling Trading de juistheid en actualiteit van informatie gevonden op websites gelinked aan deze website garanderen.

Deze website en de daarop gepresenteerde informatie hebben geen officiŽle status. Wang Ling Trading accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop gepresenteerde informatie. De op deze website gepresenteerde informatie kan dan ook niet gebruikt worden als de basis voor enige claims.